Zaterdag 26 oktober speelde KCC/Delta Logistiek D1 op het Rust Roest toernooi in Eindhoven tegen een aantal andere Hoofdklasse clubs, een mooie testcase om te zien waar de ploeg stond.

De eerste wedstrijd tegen Dalto uit Driebergen werd gewonnen met 6-1. Tegen DVO D1 werd er verloren met 3-4 en de derde wedstrijd leverde een 2-0 overwinning op tegen gastheer Rust Roest, dat overigens een uitstekend toernooi organiseerde. De laatse wedstrijd was Fortuna de tegenstander. De Delftenaren hadden drie keer gewonnen, dus KCC/Delta Logistiek moest met drie punten verschil winnen om de eerste plek te veroveren. Dat leek te lukken want KCC nam een 1-2 voorsprong en had alle kans op de 1-3. Helaas wilde de bal er niet in en maakte Fortuna 2-2 uit een stafworp dat ook de eindstand was.

Een uitstekend oefentoernooi voor de D1 waar de ploeg liet zien uitstekend mee te kunnen met de andere aanwezige Hoofdklasse ploegen. Verdedigend heeft de ploeg het goed voor elkaar (net als in de veldcompetitie kreeg de ploeg zaterdag de minste goals tegen van alle ploegen op het toernooi) en als aanvallend de goals ook gaan vallen kan de D1 nog hoge ogen gaan gooien in de zalcompetitie. Als bonus werd Floor Dorsman nog uitgeroepen tot speelster van het toernooi, zodat de D1 met een goed gevoel weer huiswaarts keerde.

Klik hier voor nog meer foto's van Peter Dorsman. 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 27 oktober 2018 tegen Mid-Fryslan/Jansma Burdaard 1 om 15:30 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties