Op zaterdag 31 oktober oefende KCC/Hijbeko C2 thuis tegen Fortuna C2. De coach was op voorhand al zenuwachig, want het was wel Fortuna die kwam. Ondergetekende mocht de wedstrijd blazen en ook dat is toch weer wennen in de zaal. Zeker in Hal 2, daar klinkt het fluitje lijkt wel 10x zo hard en je hoort hem ook drie keer echooen.

Op tijd begonnen, zelfs te vroeg, want de zaalcommissaris wilde dat. Het begon niet slecht voor KCC. Het tempo lag hoog, zodat ik soms best wel een sprintje moest trekken om bij de bal te blijven en alles te kunnen zien. Er werd leuk en sportief gespeeld maar de scores bleven lang weg. Uiteindelijk wist KCC de voorsprong te pakken en met een 2-1 stand blies ik af voor de rust.

Zo te horen waren de coaches best tevreden, er werd weinig ophef gemaakt in de hoeken van het veld. De tweede helft ging het ook weer gelijk op. Met twee mooie doelpunten van achter de korf(wegtrekken vanuit de reboundpositie) liep KCC zelfs uit. Maar Fortuna is Fortuna en kwam zelfs weer terug tot op 1 punt. Zelfs als scheidsrechter denk je dan van ohoh, oppassen KCC, laat je niet kennen.!!!!

Maar dit werd ruimschoots goed gemaakt en met een stand van 8-6 in voordeel van KCC mocht ik een eind maken aan deze leuke en sportieve pot.

Coaches en spelers van de C2, zet hem op, jullie kunnen korfballen. Dat heb ik wel gezien. Laat je in de competitie niet overrompelen maar neem zelf het touw in handen en maak er met z’n allen een sportief en mooi seizoen van.

Gr Scheidsrechter
Ben Wolvers

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 20 oktober 2018 tegen Groen Geel 1 om 16:00 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties