Afgelopen zaterdag speelde KCC/Delta Logistiek A3 de laatste wedstrijd in de najaarscompetitie en het was ook nog eens een belangrijke. Bij winst zouden we kampioen zijn. De tegenstander was Vriendenschaar A1 uit Bodegraven. Ze stonden 1 puntje boven ons. Het was  heerlijk korfbalweer, weinig of geen wind en af en toe een zonnetje. Het publiek was ook in grote getalen gekomen en dat gaf aan dat iedereen er wel vertrouwen in had.

De eerste klap is een daalder waard is het gezegde. Nou Lise liet er geen gras over groeien en al bij haar eerste balcontact vloog de bal door de korf. Niet veel later gevolgd door haar tweede.  De start was deze goed en veelbelovend. het tweede aanvalsvak volgden het voorbeeld en al vrij snel stond er een 0-4  score op het bord. Maar de tegenstander liet het er niet bij zitten en langzaam kropen ze dichterbij en gingen bij ons de koppies naar beneden. Wij gingen in hun spel mee en onze aanval verliep niet meer zoals in het begin. Er werd te snel geschoten en daardoor waren we te snel de bal weer kwijt. Vriendenschaar wist terug te komen van 1-5 naar 5-5 bij rust.

De tweede helft zou gelijk opgaan. 6-6-, 7-7, maar toen kon de tegenstander een gaatje slaan en waren wij niet bij machte om antwoord te geven. uiteindelijk zou het 10-8 worden. En hiermee hadden we een verdienstelijke tweede plek en gaan we ons opmaken voor  de zaal. De eerstkomende 2 weken hebben we oefenwedstrijden en op 9 november begint de competitie. Daar zullen we allesop alles zetten om weer bovenaan te eindigen.

Timo en Ruben weer bedankt voor het meespelen. Supporters bedankt.

Statistiek: Lise, Thimo en Menno K 2x, Jotika en Duncan 1x.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 20 oktober 2018 tegen Groen Geel 1 om 16:00 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties