Afgelopen zaterdag 7 september was de eerste competitie ronde voor vele teams. Ook voor KCC/Delta Logistiek A3.Na een beroerde voorbereiding, waarin velen nog op vakantie waren of dat de ploegen opnieuw ingedeeld werden hebben we een keertje compleet getraind. Zodoende is het moeilijk voor ons (Janet en ondergetekende) om een goeie opstelling neer te zetten. Afgelopen donderdag trainden we voor het eerst compleet en daarin hebben we alvast een beeld neer te zetten hoe wij wilden dat ze gaan spelen. Hoog baltempo en veel lopen en agressief naar de bal toe en een goeie inzet tonen.


Aan inzet vandaag geen gebrek. Er werd geknokt voor elke bal. Maar omdat we nog niet echt aan elkaar gewend zijn ging er ook veel mis. De eerste tegenstander was thuis tegen Gemini A1 Gouda. Kaylee wist al snel te scoren en redelijk makkelijk liepen we uit naar 4-0. Toen wist Gemini pas de korf te vinden. Via een 7-3 werd de ruststand 8-4. Beetje mager gezien de vele kansje die gemist werden, maar dat is iets om aan te werken.

In de rust nog aangegeven dat we zo door moesten gaan, maar de eerste 20 minuten van die 2e heft waren voor Gemini. Alhoewel zij niet wisten te scoren, hadden wij het moeilijk. We speelden niet meer zoals in de eerste helft en toen we door hadden dat we dat weer moesten gaan doen ging het ineens weer lopen bij ons. Via 13-5 liepen we uit naar 16-7 en dat werd uiteindelijk de uitslag. Een leuke wedstrijd waarin de basis gelegd werd voor een mooi seizoen.

Lukas bedankt voor het invallen.
Statistiek: Menno K, Menno v B 3x, Kaylee, Duncan, Mieke en Jamie 2x, Thom en Lise 1x.

Ben Wolvers

Korfbalcompetitie

KCC speelt uit op zaterdag 25 januari 2020 tegen AW/DTV 1 om 20:00 uur in sporthal Zeeburgereiland.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties