De hele week loop ik al te roepen dat wij gaan winnen van Maassluis. Mijn vader en moeder geloofden dat niet echt. Ook vanochtend riep ik dat we gingen winnen. Maar ze bleven zeggen dat dat heel moeilijk zou worden.

Ik moest vandaag weer tegen Kevin. Dat is een hele grote jongen en ik vind dat heel moeilijk. Gelukkig stonden wij snel 1-0 voor door een doelpunt van Koen. Helaas liet ik er daarna 2 door. Dat vond ik niet leuk. Ze gooiden van de ene korf naar de andere en ik kon niet op tijd bij mijn jongen zijn. We stonden 2-1 achter. Ik wist nog steeds zeker dat we gingen winnen. Stijn onderschepte heel veel ballen. Daardoor konden wij veel aanvallen en veel samenspelen. Het was jammer dat we zoveel kansen misten.

In de rust kregen we tips van Rob en Femke. Ies scoorde gelukkig snel de 2-2, die mooi werd aangegeven door Isa. Stijn bleef nog steeds de ballen onderscheppen. Helaas na al onze kansen scoorde Maassluis de 3-2. Nog steeds dacht ik dat we zouden winnen. Ies scoorde de 3-3, die werd aangegeven door Koen. Het was de beginbal die we vaak oefenen op de training. We bleven kansen krijgen. Ikzelf (Rick) scoorde de 3-4. En toen wist ik heel zeker dat we gingen winnen. Want het laatste helftje was al begonnen. Koen bleef het gooien moeilijk maken en zo kon Maassluis de lange bal bijna niet meer gooien. Ies scoorde de 3-5 weer na aangeven mooi aangeven van Isa. Nu wist ik we worden kampioen!!!! En dat klopte. Niet veel later floot de scheidsrechter. Ook wij zijn dus kampioen, net zoals Maassluis.

Iedereen was super blij. Niemand had dit meer verwacht. Daarom gaan we pas woensdag het kampioenschap vieren!! Wel zijn we nog naar de McDonalds geweest voor een heerlijk ijsje.

Groetjes Rick

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 15 december 2018 tegen PKC/SWKGroep 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties