Afgelopen zaterdag stond Vitesse op het programma en net als vorige week moest er gewonnen worden om nog vol in de race te blijven voor een NK-ticket en misschien nog wel voor het kampioenschap. Maar is dat gelukt? U leest het allemaal hieronder!

We begonnen de wedstrijd niet zo scherp op basis van andere wedstrijden en kregen daarom in de eerste paar minuten al wat enkele doelpunten tegen. Gelukkig kon het aanvalsvak na mooie acties weer de stand gelijk brengen en sindsdien werd er eigenlijk alleen maar aan onze kant gescoord. We konden dus uitlopen en gingen met een goed resultaat de rust in.

De 2de helft gingen we er uiteraard weer 100% procent tegen aan en er werd aan beide kanten gescoord. We konden Vitesse verdedigend goed onder controle houden en onze aanvallen waren in de meeste gevallen meer schots aanvallen.

De laatste paar minuten werd er iets minder gekorfbald en kwamen we ook niet meer aan doelpunten maken toe maar ik denk dat we tevreden moeten zijn met het resultaat (13-6) en ons moeten focussen op de beslissende wedstrijd tegen de Meervogels over 3 weken.

Uiteraard zal er dan weer een verslag komen om U en jou op de hoogte te houden voor misschien wel een NK!

Gr. Aron Verhoeven - C1

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties