Afgelopen zaterdag moest de ploeg van Michiel en Milou al vroeg uit de veren. Om 9 uur stond de wedstrijd gepland tegen ONDO. Voordeel van zo vroeg spelen is dat je nog wat aan je dag hebt. Een dag om in de sporthal te blijven om naar andere wedstrijden te kijken. Want het werd een echte KCC dag.

De sporthal was al gevuld met vlaggen en ballonnen. Als ouder wil ik de complimenten geven aan de mensen die dit voor de vereniging over hebben. Een smet bij de D1 was dat nu weer een andere speler geblesseerd is te weten Quinten. Er wordt alles aan gedaan om hem weer fit mee te krijgen naar het Nederlands kampioensschap. Door deze blessure werd er wat geschoven met de opstelling. Marijn viel in voor Quinten.

Het begin begon vervelend. De scheidsrechter was duidelijk geen ochtendmens en kwam autoritair over. Er mocht er maar een coachen en Michiel moest dus rustig op een stoeltje blijven zitten. Hilarisch werd het toen hij een collega scheidsrechter, die achter de lijn aan het warmlopen was, weg stuurde. 

De eerste helft was redelijk van de jonge ploeg maar de tweede helft was geen beste. Nou zijn kampioenswedstrijden meestal geen beste wedstrijden. Feit is wel dat de ploeg met nog een wedstrijd te spelen nog ongeslagen is. Morgenavond kan er weer een prijs worden gepakt. Dan speelt de ploeg tegen Vitesse D1 om de Rijnmond Cup.

Speelsters en spelers en coaches van harte gefeliciteerd met dit kampioensschap. Het is nu al een mooi seizoen maar het kan nog veel mooier worden. Succes!
Ook de B1 natuurlijk van harte gefeliciteerd met het kampioensschap.
En de C1 veel succes tegen Meervogels. Wat een jeugd heeft deze korfbalvereniging met zoveel successen ! Dit mag best uitbundig gevierd worden!

Klik hier voor foto's van het feestje na de wedstrijd gemaakt door Arie Postma.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties