Afgelopen zaterdag moesten we aantreden in hal 2 tegen Oranje Wit 3 die onderaan staat en alleen nog maar een wedstrijd gelijk heeft gespeeld.  De uitwedstrijd was niet makkelijk voor ons. De hele eerste helft keken we tegen een achterstand aan, maar de tweede helft gingen we erop en erover. Uiteindelijk wonnen we de wedstrijd wel maar het was niet overtuigend.

 

Gezien de afgelopen twee wedstrijden zou er dan deze keer meer in moeten zitten. We waren ook allemaal gebrand op een goede wedstrijd en de start was dan ook heel goed. Bij de eerste twee aanvallen die we kregen was het raak en pas bij een stand van 4-1 ging Oranje Wit wat terug doen. De heel strak leidende scheidsrechter (die voor alles floot wat maar bewoog), legde de bal heel vaak op de stip zodat Oranje Wit terug kon komen tot 6-5. Maar gelukkig hielden we ons koppie omhoog en voor de rust werd het nog 7-5.

De tweede helft ging het bijna mis. Doordat de scheidsrechter werkelijk voor alles floot, raakten wij de kluts een beetje kwijt en gingen we tegen de scheidsrechter tekeer en kwamen we aan korfballen niet meer toe. Het was zelfs zo erg dat we een kwartier voor tijd nog een 10-10 gelijke stand hadden. Het kon net zo goed verkeerd aflopen als dit zo door bleef gaan. Maar deze keer hadden we het besef dat we korfballend toch beter waren en met een slotoffensief liepen we uit naar 13-10. Toen was de tegenstander gebroken en kwam er een mooie eindstand van 15-11 op het scorebord (bedankt Marcel). Weer 2 punten in de pocket.

Nog twee wedstrijden te gaan. Eerst 2 weken vrij en dan 2 en 9 maart nog spannende potten om te spelen.

Rianne Dekkers bedankt voor het reserve staan.

Statistiek: Rens 4x, Arjan, Frank, en Thomas 3x, Nick 2x. 

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties