De A3 is tot nu toe onverslagen kampioen. Volgende week nog een inhaal wedstrijd spelen, maar dat kan het kampioenschap niet meer in de weg staan. Kinderdijk was de mede kandidaat voor het kampioenschap. Ze kwamen daarom afgelopen zaterdag met een sterke delegatie, vroeg in de morgen bij KCC/Hijbeko op bezoek.

We hadden er allemaal zin in. Er werd hard gewerkt voor elkaar. We stonden er als een team. De eerste helft toonde kinderdijk nog veel weerstand. Toch mochten we gebruik maken van de fouten die ze maakten waardoor Nouchka haar strafworpen er in kon gooien. Na de rust kwamen we verdedigend sterk terug. Kinderdijk kwam niet meer zo aan scoren toe. Ze brachten een wissel in maar KCC/Hijbeko A3 is niet meer in gevaar gekomen. Ook wij moesten, door blessure Rens missen na de rust. Chris Bakker heeft hem uitstekend vervangen. Ik ben trots op de A3. Als enige A3 ploeg in de poule. Heel knap om dan kampioen te worden.

Ook de A4 is kampioen geworden. Een klasse hoger spelen en weer kampioen worden. Knappe prestatie. Vitesse A3 zat jullie nog even dwars maar na zaterdag zijn jullie toch kampioen. Volgens de spelers hebben jullie een super coach. Allemaal van harte gefeliciteerd.

Tot slot wil ik alle spelers bedanken die meegeholpen hebben met het behalen van deze kampioenschappen.

Jopie Schippers

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 20 oktober 2018 tegen Groen Geel 1 om 16:00 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties