Een mooi affiche vooraf. KCC/Delta Logistiek C1 tegen PKC/Hagero C1. Een wedstrijd die eerder dit seizoen ook is gespeeld en terecht gewonnen werd door PKC C1. Hoe zou dat vijf wedstrijden later zijn? Dat was de vraag die de trainers zich afvroegen.

Een aantal weken wordt er al keihard getraind en worden de kinderen uitgedaagd om zichzelf te blijven ontwikkelen. Met uiteraard plezier voorop wordt op het scherpst van de snede getraind. Dat resulteert weleens in een traan, maar wat vooral opvalt is de ontwikkeling die de spelers doormaken. Al vier wedstrijden lang, is de C1 in staat om één goede helft te spelen. Ook deze week was dat het geval. Lange en geduldige aanvallen werden beloond met een 6 – 3 voorsprong in de eerste helft. Daarnaast kon de C1 met het verdedigende spel het PKC C1 erg lastig maken.

Juist… Eén helft ja… Ook afgelopen wedstrijd was dat het geval. De tweede helft werd er snel gescoord door PKC en konden wij de score niet meer uitbouwen. Tot twee minuten voor tijd stonden we nog voor met één punt. Uiteindelijk werd het gelijk en kon de wedstrijd zelfs nog de andere kant opkantelen. Daar waar PKC net als KCC nog grote kansen misten in de laatste minuut.

Al met al mogen we ontzettend blij zijn met het behaalde resultaat! Iets waar we als team trots op kunnen zijn en waar we verder mee kunnen!

Toch hebben wij – als trainers van C1 – nog een vraag aan het vak van Aron. Wat is volgens jullie de verklaring van het verschil in rebound tussen de eerste (70%) en tweede (25%) helft? We horen het graag……

Groeten van de trainers!

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 22 december 2018 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 19:30 uur in sporthal Blauw-Withal.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties