Na een paar weken mijn verslagen niet geschreven te hebben ben ik besloten weer de draad op te pakken. Zo dacht KCC C1 er ook over. Na een weekje heerlijk hebben kunnen rusten zijn we weer van plan te gaan knallen. Dit kwam ook zeker terug in de wedstrijd maar het was net niet voldoende om de winst te pakken.

In de aanval ging het zaterdag helaas wat minder. We schoten niet veel maar ondanks dat, zijn er toch 9 ingevallen. Een mooi aantal en zeker in een oefenwedstrijd.

In de verdediging liep het allemaal wat beter. Iedereen kon goed zijn tegenstander volgen en eigenlijk soms iets te veel waaruit Sporting/Delta aangeven kon neerzetten en daaruit acties kon gaan maken en er dus ook 11 scoorde.

Een goede wedstrijd waar we helaas de winst niet hebben gepakt. Zou dit liggen aan de concetratie of was de vakantie wat te kort? Achteraf bleek toch dat het te maken heeft met de concetratie althans dat dacht m'n directeur bij aanvraag van verlenning van de vakantie.

"De basis is er zeker!" werd er door 1 van onze trainers gezegd dus ik denk dat we al goed op weg zijn na 1 oefenwedstrijd!

Verder Julian Middelkoop gefeliciteerd met het behalen van het District team! Maak er wat moois van! En natuurlijk ook weer Timo en Quinten van Dieren heel erg bedankt voor het meespelen!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 19 januari 2019 tegen DOS '46 1 om 20:00 uur in sporthal De Eendracht.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties