Met 8 punten uit 4 wedstrijden kon het gewoon niet meer mis gaan, maar dan moest er eerst nog wel even naar vriendenschaar (B) gewonnen worden.

Afgelopen zaterdag (3 oktober) was het "heerlijk" korfbalweer met veel wind en een spatje (mot)regen. Met veel moeite nog een scheidsrechter geregeld (bedankt michel Wamsteeker !!) en de wedstrijd kon beginnen. De eerste 2 doelpunten werden toch vrij snel gemaakt. Maar daarna wilde geen bal meer goed in de plastic mand vallen. Gelukkig voor ons scoorde vriendenschaar ook niet. In de rust was het dus maar 2-0.

Na rust ging het zo door. Er waren veel kansen, maar het leek echt of er een deksel op de korf lag. 10 minuten voor tijd was dan eindelijk zover het verlossende 3de punt en vrij snel daarna het 4de. De scheids floot af en ons kampioenschap was binnen en konden de flessen Jip en Jannke champagne geopend worden. In de kantine de appelkruimelvlaai aangesneden die erg goed smaakte.

Eerst nog 1 wedstrijd op het veld tegen IJsselvogels, en dan is het eerste deel van het seizoen super afgesloten. En gaan we in de zaal hopelijk op deze wijze verder.

Namens het team, Ricardo en mijzelf wil ik alle dames bedanken die bij ons in wilde vallen.
En natuurlijk niet te vergeten ons publiek !!

Martijn de Kreij

Klik HIER voor de foto's van de kampioenswedstrijd 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 15 december 2018 tegen PKC/SWKGroep 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties