Afgelopen zaterdag was het weer warm en weer mochten wij spelen. Dit keer thuis tegen Animo 2 uit Geldermalsen. Zoals ik vorige week als schreef, alles is mogelijk in deze poule, dus bij de bespreking, waar niet iedereen bij was, afgesproken dat we nu vanaf het begin goed zouden straten en dit de hele wedstrijd vol zouden houden.

Michelle was nog geblesseerd en Marcel moest met S4 mee.Lisette was gelukkig weer terug van een blessure.
Die goede start kwam er. Binnen 3 minuten stonden we met 2-0 voor. Dit wisten we vasthouden en zelfs uit te bouwen naar 4-1. Met hoog baltempo en veel loopwerk wisten we goede kansen te creeren en de tegenstander op het verkeerde been te zetten. Helaas konden we dit niet vast houden en vielen terug in ons oude spelletje, waar totaal het tempo uit was. Makkelijk voor de tegenstander, die kwam terug tot 6-6 en toen ging het gelijk op tot de rust.

Met een ruststand van 9-10 hadden we allemaal het idee dat dit aan ons zelf lag. De tweede helft moest dat baltempo weer terug, maar hoe doe je dat als het bloedheet is????

De tweede helft liepen we achter de feiten aan. Animo liep uit naar 11-14 toen wij ook pas weer gingen scoren. De eindspurt die we inzette was net te laat. Met een 14-15 einduitslag voelden we ons tekort gedaan en zullen we in de laatste twee wedstrijden nog even alle zeilen bij moeten zetten..

Bedankt Noucka, Lisette en Thomas voor het reserve staan.

Statistiek: Robert 5x, Michel 3x, Nick en Jasper 2x, Simone en Edith 1x.

Ben Wolvers

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 27 oktober 2018 tegen Mid-Fryslan/Jansma Burdaard 1 om 15:30 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties