Vandaag speelden KCC/Hijbeko A1, C1 en D1 op het PKC/LukassenBoer Jeugd Eindejaarstoernooi 2010. Een uitstekend georganiseerd toernooi en een goede test voor de spelers, ook natuurlijk om de extra kerstkilo's er weer vanaf te lopen.

De A1 startte met een uitstekend gelijkspel tegen de latere winnaar van het toernooi PKC A1. Ook de 2e wedstrijd tegen Deetos werd er gelijkgespeeld,  maar tegen Fortuna (waar de zoon van KCC-coach Glenn de Vries meespeelde) werd na een snelle 4-0 achterstand verloren. In de laatste wedstrijd werd er nog wel gewonnen van DVO, maar dat was net niet voldoende voor een finaleplek. Niettemin kan de A1 - als zaal overgangsklasser - terugzien op een prima toernooi tegen ijzersterke Hoofdklasse tegenstanders.

De C1 won beide poule wedstrijden (5-1 van DSC en 3-1 van DVO) en werd daarmee eerste in de poule. De halve finale tegen PKC werd ook gewonnen, het werd 4-1 en de C1 stond daarmee in de finale. In de finale liep Fortuna al snel uit naar een 5-0 voorsprong voordat KCC iets terug kon doen, het werd uiteindelijk 6-3. Een uitstekende tweede plaats dus voor de C1 van Sven en Ruth.

De D1 speelde 5-5 gelijk tegen DVO,  won met 4-6 van Fortuna en werd daarmee eerste in de poule. De andere poule was echter een stuk sterker en in de halve finale zagen coaches Wouter en Evelien de ploeg dan ook verliezen van PKC met 10-0. Toch een mooie ochtend waar de ploeg hun kracht kon meten met een aantal andere sterke ploegen uit de D-hoofdklasse.

Kijk hier voor uitslagen, verslagen en foto's op de PKC-site.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 20 oktober 2018 tegen Groen Geel 1 om 16:00 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties