Ondanks dat we vrij vroeg moesten verzamelen waren we allemaal zeer gemotiveerd om de eerste zaalwedstrijd van het seizoen te gaan spelen. Aangezien onze eerste plek bij de eerste helft van de veld competitie verkeken was, waren we er ons van bewust dat we nu wel een goede kans zouden maken om bovenaan te eindigen. Om dit te bereiken moesten we goed spel laten zien en niet versloffen in het matige spel dat we bij enkele veldwedstrijden hadden laten zien. Er was volgens zowel spelers als trainers een grote kans om in de top te eindigen.

Voor de A2 was dit een compleet nieuwe wedstrijd. We hebben nieuwe trainers en vier nieuwe spelers in de basis. Ook waren we deze wedstrijd voorzien van nieuwe inloop shirt gesponsord door Fysiotherapie Schenkel. Na de bespreking met zowel Edith, Yvonne en Glenn begon de wedstrijd.

 

In het begin liep de stand nog wel gelijk op. Er werd van beide kanten veel gescoord en beide teams waren goed aan elkaar gewaagd. Voor zowel spelers, coaches en publiek bleek dit een leuke maar vooral ook spannende wedstrijd. Bij de 7-6 voorsprong veranderde het spel en liet KCC zien geen genoegen te nemen met een gelijke stand. Het liet zich even van zijn goede kant zien en scoorde opeens 6 goals achter elkaar terwijl het er maar 2 doorliet. Deze 13-8 voorsprong was tevens ook de ruststand.

 

In de kleedkamer werd ons door de coaches verteld dat we deze lijn door moesten zetten. Er moest goed op de man verdedigd worden zodat er door PKC minder vaak geschoten kon worden. Dit gebeurde ook de tweede helft en er werd bijna niets meer doorgelaten. Sterker nog, er werden door PKC alleen nog maar strafworpen gescoord terwijl wij lekker door bleven gaan en de één na de andere goal scoorden.

Dit goede spel bracht ons uiteindelijk op een eindstand van 22-10. Ik vind dat de A2 echt heeft laten zien wat ze kunnen en dat we met een goed gevoel terug kunnen kijken op deze wedstrijd.

 

Jammer genoeg staan we door een eveneens goed spelend KOAG A1 niet op de eerste plaats maar ik ben ervan overtuigd dat daar volgende week verandering in gaat komen!

 

A1, gefeliciteerd met jullie grote overwinning, A3, jammer van jullie 8-9 verlies.

 

 

Doelpunten: Emiel 8x, Thomas 5x, Nick 3x, Lisette Z, Nouchka, Heleen, Michelle, Chris en Marcel allen 1x.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 15 december 2018 tegen PKC/SWKGroep 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties