Een nieuw (veld)seizoen, een nieuw samengesteld team, zo begon het eerste helft veldseizoen 2010-2011 B3.

In de B3 zitten 3 heren: Herman-Maarten de Boer, Sean Fase, Duncan vd Male en 6 dames: Hanneke Geleijnse, Jamie de Haan , Kaylee Oenema, Kaylee Roxs, Ivette Voordendag en Kirsten Voordendag.

De 1e wedstrijd was op 4 september uit tegen KOAG B3. Het weer was goed , dus dat was in ons voordeel (maar ook van de tegenpartij). Omdat er eerst geen scheidsrechter was, begon de wedstrijd wat later. Het had geen negatief effect op KCC B3 want er werd met 3-6 gewonnen. (rust 1-4)

De eerste winst was binnen, niet wetende dat er nog meerdere zullen volgen.
(Kirsten 2, Duncan & Jamie 2, Kaylee O & Ivette 1).

Daarna moesten we op 11 september thuis tegen IJsselvogels B4. Ook deze wedstrijd werd gewonnen, zelfs met dubbele cijfers: 10-2.(Rust 6-1). Er werd goed rondgespeeld en de juiste kansen werden afgemaakt. Ze lieten zien dat ze echt een team zijn.
(Duncan 3, Hanneke& Ivette 2, Sean, Jamie & Kaylee R. 1).

De 3e wedstrijd was uit tegen Nieuwerkerk B3. Altijd toch wel een wat lastige wedstrijd. Bovendien was het ook wel erg vroeg spelen: ’s morgens om 9.00 uur. Voor die tijd regende het nog, maar toen de wedstrijd begon was het droog. Daar hebben we (weer met dubbele cijfers) gewonnen met 4-10.(rust 2-7). Deze tegenstander bood wel meer tegenstand, maar KCC B3 stelde zich goed op en was de hele wedstrijd sterk.
(Kirsten 4, Duncan 2,Herman-Maarten, Hanneke, Kaylee O. en Ivette 1)

De week daarna hadden we de returnwedstrijd thuis tegen Nieuwerkerk B3. Het weer was duidelijk veranderd: af en toe regen en harde wind. De afstandschoten moesten we tot een minimum beperken. We hebben toch met 7-3 gewonnen (rust 5-1). Op naar de volgende wedstrijd waar we kampioen kunnen worden!
(Duncan, Ivette & Jamie 2, Herman-Maarten 1)

Op 2 oktober kon de beslissing vallen voor het kampioenschap. We moesten tegen KOAG B3 waar we eerder met 3-6 gewonnen hebben. Bij winst en gelijk spel werden we kampioen. Bij verlies konden we gedeeld kampioen worden met Nieuwerkerk B3. Je kon merken dat de spelers gespannen waren,want er waren veel plaats fouten en onzekerheden. Toch creëerden we veel kansen en maakte ze netjes af. De eindstand werd 10-5 (rust 6- 3).
(Kirsten 4, Jamie 3, Sean 2 en Kaylee O. 1)

Na deze wedstrijd hebben we ons kampioenschap gevierd in de kantine met ijstaart en (kinder)champagne.(dank je wel Jopie voor het organiseren)

Op 9 oktober uit wedstrijd tegen IJsselvogels. Deze wedstrijd moest gewonnen worden om onverslagen kampioen te worden. De 1e helft liep goed( rust 2-8) maar de 2e helft niet meer. Maar het maakte niets meer uit, we hebben gewonnen met 3-9 en werden toch ongeslagen kampioen!!
(Kirsten 3, Jamie & Ivette 2, Kaylee en Sean 1)

Dank zij de spelers werd de B3 KAMPIOEN!!

In de zaal gaan we een klasse hoger spelen ( B4 – klasse ), maar we hebben het volst vertrouwen in jullie dat het helemaal goed gaat komen. 

Dank je wel: Herman-Maarten, Jean, Duncan, Hanneke, Jamie, Kaylee O. ,Kaylee R, Ivette en Kirsten.

Proficiat B3!! Klasse!!

Wij trainers/coaches zijn erg trots op jullie.

Ook dank aan de ouders die er waren om jullie aan te moedigen, te ondersteunen, te rijden en al niet meer.

De trainers,

Sven den Hartog en Cora Voordendag

Klik hier voor nog meer foto's.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 27 oktober 2018 tegen Mid-Fryslan/Jansma Burdaard 1 om 15:30 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties