Toen de spelers van de D3 aankwamen was het snel omkleden en klaarstaan om een topwedstrijd te spelen. En een top wedstrijd is het geworden. We liepen het veld op en waren wel al een kop groter, maar dat heeft natuurlijk niets te betekenen.

De fluit ging en gelijk speelden we goed rond. De bal ging snel en zo kwamen er natuurlijk ook veel kansen. Na een paar keer proberen gooide Nick als eerste de bal erin! Dit was een mooi begin, want daarna zorgde Quinta voor de 2-0 met een schot. Het kon allemaal niet op en de D3 ging steeds beter spelen. Vervolgens gooide Sharon er even 2 doorlopers in alsof het niets was. En maakte 4-0. Het regende kansen voor de D3 en hoe hard ze op een gegeven moment hun best deden ze vielen er eventjes niet in. Tot het moment dat Laura even besloot een prachtig schot te lossen die dwars door de korf heen ging. Het was toen al 5-0! Tot slot vond Sharon dat het nog niet genoeg was en maakte nog 1 doorloper om het af te leren. De stand eindigde met 6-0!!!!!

Kindertjes van de D3, Van harte gefeliciteerd met jullie mega super overwinning en wij hopen natuurlijk dat jullie hiermee doorgaan.

Korfbal groetjes,
De trotse coaches van de D3

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 22 december 2018 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 19:30 uur in sporthal Blauw-Withal.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties