KCC/Hijbeko 1 en 2 gaan eindigden de veldcompetitie beiden op de bovenste plaats. Afgelopen zaterdag speelde de selectie van KCC/Hijbeko de eerste zaaloefenwedstrijden. In Maarssen speelden KCC/Hijbeko 1 en 2  tegen OVVO, dat vorig seizoen nog in de Korfbal League uitkwam en vast van plan is daar dit seizoen weer naar toe te promoveren.

Bij KCC/Hijbeko 2 speelden door blessures en afwezigen vier A1-speler mee, maar die lieten zien uitstekend mee te kunnen op dit niveau. Tot 5 minuten voor tijd ging de wedstrijd gelijk op en stond er nog een 16-16 stand op het scorebord. De wedstrijd duurde echter vijf minuten te lang, en dat leverde uiteindelijk een enigszins vertekende 23-17 einduitslag op.  

KCC/Hijbeko 1 speelde tegen een ijzersterk OVVO dat in de zaal uitkomt in de andere Hoofdklasse en direct liet zien dat maar 1 ding telt en dat is promotie naar de Korfbal League. Via 11-4 werd het uiteindelijk 23-12. Een duidelijk krachtsverschil dat coach Ton van der Laaken echter meer dan voldoende aanknopingspunten zal bieden voor verbetering. Als KCC/Hijbeko in de zaal wil meespelen om de bovenste twee plaatsen dan weet de ploeg nu in ieder geval waar ze naar toe moet groeien. Deze week speelt KCC/Hijbeko mee in de Haagse Korfbaldagen. Kijk op de site voor de juiste tijden en sporthallen.      

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 20 oktober 2018 tegen Groen Geel 1 om 16:00 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties