KCC/Hijbeko A3 moest de laatste ronde op het veld naar Delft om tegen DKC A1 te spelen. We waren ruim op tijd op een winderig maar vol overgoten zonnig speelveld.
Edwin was weer na een schorsing van de partij dus beschikten we weer over 5 heren. Helaas geen reserve dames, want die hadden andere bezigheden.

We begonnen vol goede moed. DKC A1 was een middenmoter dus die moesten we toch wel enigszins aan kunnen. De eerste helft verliep dan ook wel redelijk. We kwamen op een voorsprong en gaven die tot aan de rust niet meer weg. Maar qua instelling begon het toen al te morren. Men wilde niet voor elkaar werken en iedereen deed alles fout behalve zichzelf. Wat wij als coaches ook deden en praten, het ging niet meer uit de koppies.

De 2e helft zag je het dan ook gebeuren dat DKC  langzaam in ging lopen. Met nog een minuut op de klok en met 1 punt voorsprong en de bal in de aanval zou je zeggen dat je de pot binnen hebt, maar door niet rustig en zorgvuldig die minuut uit te spelen kreeg DKC de bal en kwamen ze alsnog langszij. Zij blij wij in mineur.
Ik hoop dat iedereen hier wat van leert en dat korfballen plezier hebben is en dat mopperen op elkaar niet help om een wedstrijd te winnen.

We staan nu netjes toch nog 2e en hopen dit na het zaalseizoen goed af te maken met elkaar. De zaal begint over een week of 3 met hoop ik alle neuzen weer de goede richting op.

Thom Brandse bedankt voor het reserve staan en de chauffeurs voor het rijden.

Statistiek: Edwin 3x, Nick en Rens 2x, Simone, Willemijn, Frans en Heleen allen 1x.

Ben Wolvers

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 22 december 2018 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 19:30 uur in sporthal Blauw-Withal.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties