Na een week goed en leuk getraind te hebben werden wij afgelopen zaterdag begroet met een heerlijk zonnetje, een strakblauwe lucht en weinig wind. Dat betekent een ideaal weertje voor een potje korfbal tegen de ongeslagen koploper: Die Haghe A1.

Vooraf werd ons verteld dat Die Haghe een ploeg was dat redelijk makkelijk tot scoren komt. We moesten dus scherp blijven in de verdediging, iets wat afgelopen wedstrijd al erg goed ging.

Na de warming up luidde om half 11 het fluitsignaal van de scheidsrechter en de wedstrijd kon beginnen. We begonnen sterk en kwamen met een mooi schot 1-0 voor. Vanaf het begin ging het gelijk op en waren we erg aan elkaar gewaagd. Na de 5-5 kwam Die Haghe voor met 7-5. En zo gingen we de rust in.

We voelden allemaal dat we deze ploeg konden pakken. De trainers vertelden ons dat we door moesten gaan waar we mee bezig waren. De communicatie ging goed en we moesten vooral open blijven verdedigen.

Terug op het veld bleek dat Die Haghe zeker niet van plan was hun voorsprong zomaar uit handen te geven. Ondanks dat ze minder goed tot scoren kwamen lukte ons ook niet om dat doelpuntje meer te maken. En zo eindigde de wedstrijd in een 8-11 achterstand.
 
Komende week gaan we weer lekker trainen om ons klaar te maken voor de laatste veldwedstrijd tegen de hekkensluiter Meervogels A2.

Heleen, Simone, Nick en Rens bedankt voor het invallen en reserve staan!
Lisette Krabbendam

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 20 oktober 2018 tegen Groen Geel 1 om 16:00 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties