De bekercompetitie zit er bijna op. Zowel KCC/SO natural B1 als de A1 hebben zich geplaatst voor de finale. De B1 speelde in de halve finale uit tegen Vriendenschaar (H) en wist daar de winst mee naar huis te nemen (15-17). Op de dag van de finale is de B1 echter voor een korfbal promotietrip in Portugal, zodat de vraag is met welk team KCC/SO natural die dag zal aantreden. Ook voor KOAG staat er die avond al een competitiewedstrijd op het programma, maar waarschijnlijk kan die nog wel verzet worden.

De A1 speelde een dag later in Dordrecht tegen Sporting Delta A1. De Dordtse formatie komt in de reguliere competitie uit tegen KCC/SO natural A2 en dus was deze laatste hobbel voor de ploeg van Diepenhorst en Molendijk een redelijk eenvoudig karweitje. Vooral in de tweede helft ging het gas erop en werd er een dikke overwinning behaald.

Na afloop kwam de grootste verrassing van het bekertoernooi. Titelfavoriet DeetosSnel A1 uit Dordrecht speelde tegen Nieuwerkerk A1. De Dordtse formatie dolf het onderspit tegen onze korfbalburen (16-19).

Zowel de B1 als de A1 naar de bekerfinale. Een mooie reclame voor de club.

Bekerfinales woensdag 5 juni 2019
19:15 uur     KOAG B1 - KCC/SO natural B1 Scheidsrechter:  M.J. Coenraads
20:30 uur     Nieuwerkerk A1 - KCC/SO natural A1 Scheidsrechter:  J.W.F. Keizer / R.W.N. van Beek                        
Beide wedstrijden worden gespeeld bij RWA. Navigatiedres: Landheer 69, Poortugaal.

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 26 september 2020 tegen TOP/SolarCompleet 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties