Onze toppers van de B1 zijn uitgenodigd om te komen oefenen tegen het Portugese nationale team U17. Van 1 t/m 5 juni zal de B1 diverse wedstrijden en gezamenlijke trainingen afwerken in Lissabon. Het Portugese team is dan in voorbereiding op het WK (eind juni in Eindhoven), en wil zich dolgraag meten met onze B1. Een unieke kans voor onze spelers!

 B1 beach

Om de reis en het verblijf te kunnen bekostigen is de B1 op zoek naar sponsors. Zij zullen de komende tijd diverse acties doen bij KCC/SO natural. Wil je nu al een bijdrage doen? Dat kan met een Tikkie (geldig t/m 21 februari): 

https://tikkie.me/pay/anj8kppm21vh7ism6jvt 

Of scan de QR-code met de Tikkie-app.

tikkie

Bedrijven kunnen op verzoek voor hun sponsorbijdrage een factuur ontvangen. Stuur daarvoor een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In ruil voor je bijdrage vermelden we het bedrijf op website, narrowcasting en de Social Media kanalen. Er hebben zich al een paar sponsors gemeld, en we hopen dat er nog een aantal volgen.

Alle bedragen, klein en groot, worden bijzonder gewaardeerd!  Van de reis zullen we uiteraard uitgebreid verslag doen. Vamos para Lisboa!

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties