Afgelopen zaterdag 13 oktober, tijdens een zonnige ochtend was het gezellig op onze velden. Voor zowel de jongste van 3,4,en 5 jaar, als voor de 6,7,8,9 en 10 jarige was er weer een kennismakingstraining georganiseerd.

Kennismakings training
De 3,4 en 5 jarige en onze Kangoeroe klup kinderen leefden zich uit met diverse tik/vang en gooi balspelletjes. Iedereen was heerlijk actief bezig. Enkele ouders deden gezellig mee. Ook zijn er jonge talentjes van Feijenoord gescout. De zon scheen het was een feestelijk moment.

De 6,7,8,9 en jarige en onze E en F jeugd kregen gelijktijdig een korfbal-kennismakingstraining van onze ervaren selectie spelers. Wat is er leuker dan een training te krijgen van trainers die zelf van korfbal hun passie hebben gemaakt. Ook hier ging het er fanatiek aan toe. De kinderen deden hun uiterste best om zoveel mogelijk te scoren. Na een uur was iedereen moe en voldaan. Er was na afloop voor iedereen wat te drinken met een ijsje. Het was niet zo druk bezocht, maar ondanks dat, was het een gezellige activiteit.

Ook weer nieuwe gezichten
Ook waren er weer nieuwe kinderen. We hopen hen weer terug te zien bij de trainingen op woensdag van 17.00 tot 18.00 uur of bij een volgende kennismakingstraining.

SuperKCC!
Fijn dat we weer een beroep konden doen op vele KCC-jeugdleden om alle deelnemers een leuke ochtend te bezorgen. Dank jullie wel!  

Kijk hier voor nog een aantal foto's van Jopie Schippers.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties