Het seizoen is nog lang niet voorbij voor zowel het tweede als het eerste. Met krakers voor het eerste tegen AW/DTV en kruisfinales voor het tweede is er nog een hoop om voor te strijden. Het is zaterdag echter wel de laatste thuiswedstrijd voor maar liefst 13 selectieleden. Er zullen 2 verzorgers, 4 coaches en 7 spelers vertrekken. Dat is natuurlijk niet zomaar iets, maar een moment om even bij stil te staan.

S1Allen van onderstaande mensen hebben in belangrijke mate bijgedragen aan de staat en status van onze club. We hopen dan ook dat iedereen met een positief gevoel afscheid neemt bij de selectie, maar niet bij de club. Kom terug als supporter, vrijwilliger, trainer, speler of gewoon om drankje te doen aan de bar. Onderstaand alle namen van de stoppers op volgorde van dienstjaren en een korte, persoonlijke, typering achter de naam van iedere afzwaaier. Ik reken op massale belangstelling, waardering en kapot geklapte handen a.s. zaterdag bij zowel het eerste als het tweede. 

Namens de Technische Commissie,

Anton van der Heiden


Kom klappen voor:

Mariska – Waanzinnige korfbalcarrière bij deze club. Maar liefst 12 jaar in de selectie gespeeld en alle hoogtepunten meegemaakt. Van broekie in de kampioenploeg die in Diemen-Zuid naar de Hoofdklasse promoveerde, tot de stap naar de Korfbal League als aanvoerder van het eerste.

Jack – Wat een stijl en klasse en patent op mooie doelpunten. In 11 seizoenen uitgegroeid tot een rasechte KCC-er en als Captain Jack een voorbeeld voor de jonge garde.

Robin – Clubman pur sang (1), missie geslaagd in zes functiejaren als opleider bij het tweede, nu aan de slag met A1. Kampioen geworden in ieder seizoen als coach van 2, lukt dat nu weer?

Jet – Als product van de eigen jeugdopleiding doorgegroeid tot vaste waarde in het tweede, met mooie uitstapjes naar 1. Belangrijk binnen het veld, maar zeker ook daar buiten.

Wouter – Wat een lengte én hij kan nog korfballen ook. Opgegroeid op steenworp afstand van het veld en niet weg te denken. Daarom volgend seizoen gewoon aan de slag als jeugdtrainer.

Daan – Deskundig en betrouwbaar, mede verantwoordelijk voor verdere professionalisering in de selectie.

Digna – Van betrokken moeder tot verzorgende verzorger actief binnen de club.

Richard – De hoofdtrainer die met KCC/SO natural de stap naar de Korfbal League heeft weten te zetten. Nu naar DVO, veel succes (maar niet tegen ons).

Marc – De rechterhand, voor sommigen minder zichtbaar, maar voor insiders absoluut onmisbaar. Ook jij succes in Bennekom (maar niet tegen ons).

Christian – Nu 2 seizoenen terug in Capelle, promoveren, handhaven en (helaas) vertrekken. Ontzettend jammer om de aanvoerder en kind van de club te zien gaan, maar we gunnen je het beste in Amsterdam en rekenen op je terugkeer als je daar klaar bent.

Gertjan – Je gedrevenheid maakt je tot een plaag voor alle tegenstanders en zelfs sommige medestanders. We hebben ontzettend van je acties en schotvaardigheid genoten in Capelle en wensen ook jou veel succes in het groen-wit (maar niet tegen ons).

Bianca – Product van eigen jeugdopleiding, na veel blessureleed laten zien op niveau mee te kunnen, knap!

Wilrik – Clubman pur sang (2), tijdelijk stapje terug vanwege vrolijke familiegebeurtenissen, maar blijft betrokken en van waarde voor de club.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties