Het tweede van KCC/SO natural is bezig aan een uitstekend veldseizoen en is sinds de start van het veld de trotse koploper in de reserve Ereklasse.

20180512   KCC 2   KZ 2Het tweede heeft haar zinnen dan ook gezet op het spelen van de kruisfinales om het (reserve) landskampioenschap en daarvoor moest de ploeg van Robin Diepenhorst en Wilrik Wassink zaterdag afrekenen met KZ/Hiltex 2, dat maar twee punten achter stond op de ranglijst.

De Koogers schoten uit de startblokken en namen een 2-5 voorsprong na 10 minuten. Het leek er echter op dat ze in de hitte hun kruit hadden verschoten, want KZ/Hiltex 2 kwam daarna bijna een kwartier lang niet tot scoren en zo liep het tweede uit naar een 9-5 voorsprong. KZ/Hiltex deed toen pas weer iets terug en zo gingen beide ploegen rusten met een 13-10 voorsprong voor KCC/SO natural.

Na rust startte het tweede heel scherp, onderschepte na het beginsignaal direct de bal. Ook de eerste goal viel aan Capelse zijde (14-10) en via een 21-15 tussenstand liep de ploeg simpel uit naar een meer dan verdiende 26-17 overwinning.

Een geweldige prestatie waardoor de ploeg zich heeft geplaatst voor de kruisfinales van de reserve Ereklasse.

Als het tweede eerste wordt in de poule, spelen ze vrijdag 8 juni de halve finale thuis tegen de nr. 2 uit de andere reserve Ereklasse (PKC/SWKGroep). Eindigt het tweede als tweede, dan spelen ze vrijdag 8 juni uit tegen de nr. 1 uit de andere poule (DOS'46).

Als het tweede ook de halve finale weet te winnen, spelen ze vrijdag 15 juni om het reserve landskampioenschap.

Noteer vrijdag 8 juni 2018 dus in je agenda en kom het 2e aanmoedigen!!

Klik op de foto of hier voor foto's van de wedstrijd tegen KZ/Hiltex 2 door Peter van Dieren.

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 26 september 2020 tegen TOP/SolarCompleet 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties