Sydney Schol zal vanaf aankomend seizoen uitkomen voor de junioren selectie van KCC/SO natural. Sydney (16 jaar) speelt momenteel in de A1 bij DeetosSnel en heeft daar ook de verschillende jeugdteams doorlopen. Hij is zich momenteel aan het voorbereiden op zijn HAVO examen en wil daarna graag fysiotherapie gaan studeren in Rotterdam.

20180511   Sydney ScholNaast zijn wedstrijden voor de club maakt hij momenteel onderdeel uit van de selectie Oranje U17.

Sydney over zijn overstap naar KCC/SO natural:
“Ik maak de overstap naar KCC/SO natural omdat ik ervan overtuigd ben dat ik mezelf hier goed kan ontwikkelen. Ik zie mezelf als een allround speler en ik denk dat we met de A-selectie iets moois neer kunnen gaan zetten. Daarnaast denk ik veel te kunnen leren van de trainers. Ik kijk er dan ook heel erg naar uit om aan de slag te gaan bij KCC/SO natural.”

KCC/SO natural ziet in Sydney een welkome versterking en een talentvolle korfballer. De club is dan ook blij met zijn komst en er van overtuigd dat hij hier een leuke en sportieve tijd tegemoet gaat.

Fotograaf: Peter van Dieren

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties