Dankzij onze promotie naar de Korfbal League hadden we dit zaalseizoen een extra uitdaging. Maar liefst 12 extra verplichtingen moesten we wegwerken in dit zaalseizoen met een totaal van 138 stuks. Gezien onze resultaat van vorig seizoen zouden we dat moeten kunnen halen, maar je weet natuurlijk nooit wat voor obstakels je tegenkomt onderweg (blessures, vakanties, extra jury verplichtingen omdat er ook nog eens twee extra ploegen met schotklok gingen spelen dit jaar) en dan willen we natuurlijk het liefst ook nog de 12 maximale bonus verplichtingen bereiken.

Dat betekende dat we maar liefst 150 verplichtingen moesten wegwerken om al onze doelen te halen dit zaalseizoen. 

Zeer trots kan ik zeggen HET IS WEER GELUKT!!!

Het extern fluitende, begeleidende, waarnemende en beoordelende team, de interne fluiters, de spelers die namens hun team of namens een ander team de fluit oppakte en niet te vergeten ons onvermoeibare (en af en toe kou leidende jurytafel groep waren week in, week uit in touw om te zorgen dat alles op rolletjes liep en alle wedstrijden voorzien waren van de juiste arbitrage.

Het was af en toe wel weer even duwen, trekken en bedelen en natuurlijk verliep niet altijd alles naar wens, maar mede dankzij al jullie inspanningen hebben we 11 maart j.l. wederom de maximale bonus in het zaalseizoen bereikt! Weliswaar dit seizoen op de valreep van het zaalseizoen maar niet minder fantastisch gedaan!

De jurytafel gaat als het goed is na aanstaande zaterdag in de 'zomerslaap' en de rest van het fluitende, begeleidende, waarnemende en beoordelende corps mag tot begin juni nog in actie komen om de veld verplichtingen weg te werken en ook daar te gaan streven naar het behalen van de maximale bonus. Met de tot nu toe getoonde inzet gaan we het op het veld ook zeker halen. Ik vind ons een geweldig team!

Voor komend seizoen hebben een aantal arbitrage leden aangegeven te gaan stoppen andere taken op te gaan pakken of hun aandacht tussen KCC/SO natural en andere verenigingen (waar bijvoorbeeld hun familieleden spelen of actief zijn) te willen verdelen. Om die reden zijn we dringend op zoek naar 'vers bloed' voor zowel de interne als de externe wedstrijden.

Ken je iemand die wel wil fluiten, waarnemen of beoordelen geef mij dan even een seintje dan kan ik die persoon benaderen en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. De kosten van de opleiding worden door KCC/SO natural betaald.

Misschien zeg ik het niet vaak genoeg, maar ik vind het een voorrecht om dit elk seizoen weer met zijn allen na te streven en te bereiken. 

Ik wil dus afsluiten met het geven van een groot compliment aan ons allemaal voor het behaalde resultaat! 

met vriendelijke groet,

Saskia van Vlaanderen-Kanij
scheidsrechterscoördinator KCC/SO natural

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 26 september 2020 tegen TOP/SolarCompleet 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties