Dinsdag 20 februari legde KCC/SO natural beslag op de Zuid-Holland Korfbal Cup door winst op PKC/SWKGroep. Bij gastheer Korbis won de ploeg eenvoudig met 29-17.

20180220   KCC 1   PKC 1 (Beker)Net als vorig jaar stond KCC/SO natural - PKC/SWKGroep op de affiche voor de bekerfinale. Bij gastheer Korbis in Waddinxveen scoorden de Capellenaren als eerste. PKC/SWKGroep wist echter goed in het spoor te blijven al staat KCC/SO natural het grootste deel van de tijd voor.

Kort voor rust staan de ploegen gelijk op 10-10. Met een kleine aanzet weet KCC/SO natural met een 15-11 voorsprong de rust in te gaan.

Na de rust zetten beide ploegen weer aan. KCC/SO natural blijft echter enorme verdedigende druk zetten en als de Capelse dames de ene rebound na de andere pakken, loopt KCC/SO natural verder uit.

Aan het einde van de wedstrijd gaat het scoren opeens wel heel gemakkelijk waardoor er uiteindelijk zelfs een 29-17 eindstand op het bord komt. Met deze overwinning prolongeert KCC/SO natural dus de titel in de Zuid-Holland korfbal cup.

Mediapartner van de cup RTV-Rijnmond filmde alles en maakte een samenvatting. Uitgebreidere interviews vind je hier.
Peter van Dieren was met fotocamera aanwezig. Zijn serie staat hier.

Korfbalcompetitie

KCC speelt uit op zaterdag 25 januari 2020 tegen AW/DTV 1 om 20:00 uur in sporthal Zeeburgereiland.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties