Seizoen 18/19? Ja jullie lezen het goed.

We zijn nu pas  op de helft van het seizoen 17/18 en de arbitrage van KCC/SO natural (alle scheidsrechters, waarnemers, beoordelaars en juryleden) hebben er weer voor gezorgd dat er tot nu toe zoveel wedstrijden zijn afgehandeld dat de sportieve sancties voor zowel veld als zaal zijn weggewerkt. Extra knap omdat we dit zaalseizoen extra verplichtingen hebben vanwege onze promotie naar de Korfbal League.

Wat betekent het dat de sportieve sancties zijn weggewerkt? Dat betekent dat alle ploegen in het seizoen volgend op het seizoen waarin de sportieve sanctie is weggewerkt zonder punten in mindering aan de competitie van het nieuwe seizoen kunnen starten en dat is natuurlijk heel fijn want je zal de punten maar nodig hebben om te promoveren of niet te degraderen.

Nu deze mijlpaal is bereikt gaan we, natuurlijk ook met zijn allen, verder om ook de andere wedstrijden af te handelen en er voor te zorgen dat we aan het einde van het seizoen alle verplichtingen weggewerkt te hebben en daarmee ook de boetes die het KNKV ons oplegt voor verplichtingen die niet zijn afgehandeld.
Dat betekent nog even hard werken en tijd investeren, maar met zijn allen moet dat zeker gaan lukken.

Ik ben trots op het feit dat we bij KCC/SO natural zo'n actieve en betrokken arbitrage groep hebben.

Saskia van Vlaanderen-Kanij
Coördinator Arbitrage
KCC/SO natural

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties