Voor KCC/SO natural zijn de eerste drie weken van 2018 cruciaal in de strijd om handhaving. Vorige week had KCC/SO natural (dat op de veilige achtste plek staat) eigenlijk al moeten winnen van de nummer zeven (DOS'46), maar verloor uiteindelijk toch de wedstrijd.

Zaterdag speelde KCC/SO natural tegen DVO, de nummer negen, dat vooraf twee punten achter stond. De wedstrijd ging een paar minuten gelijk op, maar na de 2-2 nam KCC/SO natural een voorsprong van 3-8. Die voorsprong schommelde de hele wedstrijd tussen 7 en 4 verschil maar dichterbij kwamen de Bennekommers niet meer. Bij rust was het al 14-19. Na rust scoorden de zwart-witten direct en dat was erg hoopgevend gezien het wedstrijdverloop vorige week. Bij 22-28 was de wedstrijd gespeeld, maar KCC/SO natural scoorde nog vier keer zodat het uiteindelijk 22-32 werd. Daarmee staat de ploeg nu vier punten voor op de degradatie/play-off plaatsen en is bovendien het onderlinge resultaat ten opzichte van DVO ook erg gunstig.

Volgende week speelt KCC/SO natural de lastige uitwedstrijd tegen de nummer tien: Avanti/Flexcom. Het tweede start op 18:20 uur en het eerste om 20:00 uur. Pijnacker is maar een goede 20 minuten rijden vanaf Capelle aan den IJssel, dus zorg dat je er bij bent!

Later meer.

Korfbalcompetitie

KCC speelt thuis op zaterdag 18 januari 2020 tegen Fiks 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties