Van woensdag 27 t/m zaterdag 30 december spelen het RTC team onder 15, Zuid-West <17 en Zuid-West <19 de Korfbal Challenge in de Topsporthal in Rotterdam. Het RTC team <13 speelt op dinsdag 2 januari 2018 het eindejaarstoernooi bij DeetosSnel. Als je een dagje vrij hebt, dus een ideale mogelijkheid om de geselecteerde talentvolle KCC-jeugd aan het werk te zien. 

Van 27 t/m 30 december wordt in de Topsporthal in Rotterdam de Korbal Challenge, overdag wordt de takentenchallenge gespeeld met veel KCC-ers. Alle informatie daarover vind je hier.

  • Voor het RTC Rotterdam <15 spelen op vrijdag 29 december de volgende KCC-ers mee: Elisa de Lange, Fenna Mol, Lotte Larooij, Rosa Schneider, Koen Buckmann en Stijn de Lange. 
    De volledige selectie van RTC Rotterdam <15 vind je hier: http://zuid-west.knkv.nl/selecties/rtc-u15/rtc-rotterdam/ 

  • Voor de districtsploeg RTC Zuid-West <17 spelen op woensdag 27 en donderdag 28 december Dennis de Does en Floor Dorsman mee.
    De volledige selectie van RTC Zuid-West <17 vind je hier: http://zuid-west.knkv.nl/selecties/rtc-zuid-west-onder-17/

  • Bij de districtsploeg RTC Zuid-West <19 spelen op vrijdag 29 en zaterdag 30 december Annick v.d. Kooij, Anouk Edens, Aisha van Driel, Dominique Brands en Timo van Dieren mee. Quinten van Dieren en Sanne Smaal spelen ook, maar doen dit toernooi mee met het RTC Zuid <19. Julian Middelkoop is ook geselecteerd, maar is geblesseerd.
    De volledige selectie van RTC Zuid-West < 19 vind je hier: http://zuid-west.knkv.nl/selecties/rtc-zuid-west-onder-19/

De oplettende luisteraar zal ook onze eigen Sander Souren horen diie een aantal keer speaker is tijdens de Korfbal Challenge.

Op dinsdag 2 januari wordt het RTC <13 toernooi gespeeld bij DeetosSnel. 
 
Wij wensen alle KCC-ers heel veel succes en plezier de komende weken. 

NB: mochten er mensen ontbreken in bovenstaand artikel, mail dat dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 3 oktober 2020 tegen DVO/Accountor 1 om 15:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties