Tempo maken, bewegen, verrassend zijn, voor elkaar werken, verdedigende houding, druk geven, plezier maken, durven. Waar dit voor sommige mensen nietszeggende kreten zijn, kunnen de spelers van de D1 deze speerpunten wel dromen.

Vanaf week 1 van dit seizoen riepen wij als trainers dit naar deze talentjes, maar naar mate het seizoen verder kwam werd dit roepen steeds minder. Dit heeft niks te maken met stemverlies bij de trainers. Nee, dit lag vooral aan de spelers zelf. Hoe langer het seizoen duurde, hoe beter ze deze speerpunten onder de knie kregen en dit ook toepasten in de wedstrijden.
Hoewel er nooit over winnen werd gesproken in voor-, rust- of nabesprekingen heeft dit toch geleid tot een fantastische prestatie:

  • Eerste helft veld zijn we 2e worden in de hoofdklasse waardoor we nu in de winnaarspoule spelen.
  • In de zaal 3e geworden in een behoorlijk sterke hoofdklassepoule.
  • Op het veld staan we nog altijd eerste en maken we nog een grote kans op het NK.

Alle spelers van de D1 hebben individueel, maar ook als team, zulke grote stappen gemaakt dat we nu al trots zijn op alles wat er bereikt is.

Dan nog het toetje…
Als de D1 komende zaterdag wint of gelijk speelt, is plaatsing voor het NK een feit.
Dit zou een heerlijk toetje zijn en een fantastische extra beloning voor alle energie die de spelers erin hebben gestoken.
Als er wordt verloren zijn we nog afhankelijk van resultaten uit andere poules omdat we dan op doelsaldo 2e zijn geworden, maar de beste 2 nummers 2 uit alle winnaarspoules alsnog naar het NK gaan. Natuurlijk willen we niet afhankelijk hiervan zijn en dus kunnen we alle support gebruiken!

DUS: 
KOM DE D1 KOMENDE ZATERDAG AANMOEDIGEN OM 11:00 OP HET EIGEN VELD EN SCHREEUW ZE NAAR HET NK!!!

Tot dan!

Trotse trainers Ilona en Steven

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 26 september 2020 tegen TOP/SolarCompleet 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties