Op dinsdag 21 februari 2017 speelt KCC/SO natural om 20:30 uur de finale van de Zuid Holland Korfbal Cup 2016-2017 tegen PKC/SWKGroep uit Papendrecht.


De finale wordt gespeeld in de hal van HKV/Ons Eibernest, aan de Steenwijklaan 16 te Den Haag. De wedstrijd begint om 20:30 uur. Voor deze wedstrijd wordt de finale gespeeld tussen Albatros D1 en Nieuwerkerk D1, aanvang 19:00 uur.

Voor deze finale dien je in het bezit te zijn van een toegangsbewijs. Zonder toegangsbewijs kan je helaas niet de finale bijwonen. De digitale KNKV-legitimatiepas is niet geldig tijdens de finale. De kosten voor een kaartje zijn voor volwassenen (vanaf 13 jaar) € 5,00. Kinderen t/m 12 jaar en 65+ betalen € 3,50. Een ticket is geldig voor beide finales.

De kaarten kan je bestellen bij Sander Souren door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kaarten worden ook verkocht op zaterdag 11 februari en zaterdag 18 februari in de sporthal vanaf 11:00 uur bij Sander Souren. Er geldt wel op=op.

Heb je nog vragen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties