KCC/SO natural speelde zaterdag na twee overwinningen de uitwedstrijd tegen Tempo dat als debutant ook twee keer knap had gewonnen. Ruim 70 KCC supporters (bijna meer dan van de thuisclub), zagen een wisselend wedstrijdbeeld maar uiteindelijk wel een 22-24 overwinning.

De ploeg van Richard van Vloten en Marc Verberk startte uitstekend en stond na 12 minuten op een 2-7 voorsprong. Daarna volgde een mindere fase van KCC/SO natural en was het aan een vrije bal als buzzer beater te danken dat we nog met een 9-10 voorsprong de rust in gingen.

Na rust zagen de supporters een zelfde beeld. KCC/SO natural liep in 5 minuten uit naar 10-15, maar ook nu kwam Tempo terug en nam zelfs een 20-19 voorsprong. Maar o.a. door wederom tactisch sterk wisselen en het spelen volgens de afspraken was het vijf minuten later al weer 20-23. Met nog 3 minuten te spelen gaf KCC/SO natural de wedstrijd niet meer uit handen en won uiteindelijk met 22-24.

Een lastig wedstrijd maar weer winst waardoor we nu alleen met 6 punten uit 3 wedstrijden aan de leiding gaan. Een prima start maar het zaalseizoen is nog lang.

Volgende week zaterdag 3 december speelt KCC/SO natural om 20:30 uur thuis tegen Oranje Wit uit Dordrecht.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties