Gisteren speelde KCC/SO natural thuis tegen Dalto/BNApp.nl (Uitslag 24-22) en dat gaf ons de mogelijkheid om voor de tweede keer een stream op te zetten. Terwijl de eerste livestream slechts een test was, ging het er gisteren serieuzer aan toe aangezien het de eerste wedstrijd was die wij moesten streamen. Het was wederom een succesvolle test: 

Wij hebben onze tweede livestream uitgebreid met een zichtbaar scorebord (inclusief tijd) en een advertentiescherm rechtsboven in de hoek. Daarin lieten wij onder andere de mogelijkheden zien die de sponsoren hebben tijdens de livestream. Velen van jullie gaven aan soms problemen te hebben met het geluid en het beeld. Gelukkig hebben wij dat aan kunnen passen. In de volgende livestream hopen wij het beeld te verbeteren en wij willen nog een aantal dingen toevoegen aan de stream. 

Wij willen iedereen ontzettend bedanken voor de groeiende interesse, betrokkenheid en de zeer nuttige feedback. Aanstaande zaterdag zullen wij wederom een oefenlivestream opzetten. Daarover later meer via onze social media accounts.

Nog een aantal opmerkingen:

  • Is het beeld onscherp? Check of je beeld op Full HD staat (1080p). 
  • Abonneer op ons Youtube-kanaal en krijg automatisch meldingen van onze livestreams
  • Feedback is altijd welkom. Plaats tijdens de livestream een berichtje op Facebook of Youtube!
  • Wil jij een (financiële) bijdrage leveren? Neem dan contact op met ons via ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Iedereen nogmaals bedankt en tot snel! 

De livestreamcommissie

Gert-Jan van Dieren
Rens Dijkxhoorn 
Sander van Houdt
Jelle Postma
Mark van der Waaij
Leroy de Waard

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 19 september 2020 tegen KZ/Thermo4U 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties