De afgelopen maanden hebben weer een flink aantal KCC/SO natural spelers meegedaan aan de voorselectie voor de RTC Rotterdam teams < 13 en < 15.

De volgende KCC spelers zijn gekozen voor het RTC Rotterdam team <13:
Elisa, Fenna, Koen en Rosa.
Afgelopen woensdag heeft Rotterdam <13 met deze vier KCC/SO natural spelers zich geplaatst voor het toernooi op de Challenge op 30 december door eerste te worden tijdens de Pre Challenge op 19 oktober jl. bij PKC/SWK groep. Een knappe prestatie mede omdat de districtsploegen van West en Zuid ook deelnamen aan dit toernooi.

Ook voor het RTC Rotterdam team < 15 zijn de nodige KCC/SO natural spelers gekozen namelijk:
Anne, Floor, Kirsten, Lucas, Merel, Rick en Roel.
Ook zij speelde afgelopen woensdag een toernooi. Na afloop van dit toernooi bij DeetosSnel werd het Districtsteam Zuid-West <15 gekozen. Maar liefst 5 spelers van KCC/SO natural zijn hiervoor gekozen namelijk: Anne, Floor, Lucas, Rick en Roel.

Verder hebben een aantal spelers uit de A1 en B1 deelgenomen aan de voorselectie voor de districts Zuid-West teams <17 en <19.
Voor het districtsteam Zuid-West <17 zijn gekozen: Dominique, Lucas, Timo en Quinten.
Voor het districtsteam Zuid-West <19 zijn gekozen: Annick, Anouk en Julian.
Vanuit de districtsploegen <17 en <19 zijn Timo, Quinten en Annick afgevaardigd voor de voorselectie voor Oranje < 17 en Julian voor <19.

De JTC feliciteert alle hierboven genoemde spelers met hun uitverkiezing voor deze talententeams en wenst ze veel succes en plezier toe!

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties