De afgelopen maanden hebben weer een flink aantal KCC/SO natural spelers meegedaan aan de voorselectie voor de RTC Rotterdam teams < 13 en < 15.

De volgende KCC spelers zijn gekozen voor het RTC Rotterdam team <13:
Elisa, Fenna, Koen en Rosa.
Afgelopen woensdag heeft Rotterdam <13 met deze vier KCC/SO natural spelers zich geplaatst voor het toernooi op de Challenge op 30 december door eerste te worden tijdens de Pre Challenge op 19 oktober jl. bij PKC/SWK groep. Een knappe prestatie mede omdat de districtsploegen van West en Zuid ook deelnamen aan dit toernooi.

Ook voor het RTC Rotterdam team < 15 zijn de nodige KCC/SO natural spelers gekozen namelijk:
Anne, Floor, Kirsten, Lucas, Merel, Rick en Roel.
Ook zij speelde afgelopen woensdag een toernooi. Na afloop van dit toernooi bij DeetosSnel werd het Districtsteam Zuid-West <15 gekozen. Maar liefst 5 spelers van KCC/SO natural zijn hiervoor gekozen namelijk: Anne, Floor, Lucas, Rick en Roel.

Verder hebben een aantal spelers uit de A1 en B1 deelgenomen aan de voorselectie voor de districts Zuid-West teams <17 en <19.
Voor het districtsteam Zuid-West <17 zijn gekozen: Dominique, Lucas, Timo en Quinten.
Voor het districtsteam Zuid-West <19 zijn gekozen: Annick, Anouk en Julian.
Vanuit de districtsploegen <17 en <19 zijn Timo, Quinten en Annick afgevaardigd voor de voorselectie voor Oranje < 17 en Julian voor <19.

De JTC feliciteert alle hierboven genoemde spelers met hun uitverkiezing voor deze talententeams en wenst ze veel succes en plezier toe!

Korfbalcompetitie

KCC speelt uit op zaterdag 25 januari 2020 tegen AW/DTV 1 om 20:00 uur in sporthal Zeeburgereiland.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties