Pfffffffft, zes weekenden fluiten, waarnemen en beoordelen en weg zijn alle verplichtingen die we nodig hadden om de sportieve sanctie (punten in mindering) weg te werken.

Het duurde even voordat het KNKV de lijst met verplichtingen had gepubliceerd en tegen de tijd dat er eindelijk een lijst was hadden we al 38 (vd 105) verplichtingen weggewerkt en ook al een aantal punten in mindering. Even terugrekenen leverde op dat we ca. 9 à 10 punten sportieve sanctie / punten in mindering moesten wegwerken vanaf de start van het seizoen.

Nu 6 weken verder hebben we van de totaal 105 verplichtingen er tot en met vorig weekend al 71 weggewerkt en daarmee ook de volledige sportieve sanctie.

Ook dit weekend wordt er nog volop "gewerkt" en dat betekent dat we een relaxte 2e helft veld tegemoet gaan qua verplichtingen, want de KNKV heeft een limiet op de bonus gezet (max 12 in de plus). Na de zaal is er altijd een herberekening, maar zelfs met verplichtingen die we er eventueel bij krijgen verwacht ik dat we het aantal verplichtingen en de 12 in de bonus vrijwel zeker gaan halen en dat is natuurlijk weer een fantastische prestatie.

In de zaal komen er weer nieuwe cijfers en gaan we weer met volle kracht vooruit.
Ook alle teams die voor de interne wedstrijden scheidsrechters hebben geleverd bedankt voor jullie inzet.

Saskia van Vlaanderen-Kanij
Scheidsrechterscoördinator
KCC/SO natural

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties