Zaterdag 20 augustus 2016 stond de jaarlijkse driekamp op het programma. Tegenstanders waren de buren uit Nieuwerkerk aan den IJssel en AW.DTV uit Amsterdam met de oudgediende Jan Bongers en Arthur Carolus.

Uiteraard werden deze wedstrijden nog gebruikt om de perfecte samenstellingen uit te proberen om zodoende met een sterk team aan de start van de competitie te verschijnen. De heren Van Vloten en Verberk moeten lastige keuzes maken om alles tot 1 team te smeden.


KCC/SO natural 2 opende de driekamp tegen Nieuwerkerk 2. Met een magere ruststand van 6-6 werd er in de 2e helft helaas niet veel meer gescoord en ging de wedstrijd verloren met 8-10. In de eerste wedstrijd van het 1e werd er gespeeld tegen het vlaggenschip uit Nieuwerkerk. Dat de overgangsklasser het zwaar had bleek wel toen er al een 10-2 ruststand op het scorebord stond. Na de 2e 25 minuten won het 1e met maar liefst 19-3 van Nieuwerkerk 1.

In de wedstrijden tussen Nieuwerkerk en AW.DTV waren de spanningen groter en lagen de scores dichter bij elkaar. Nieuwerkerk 2 verloor maar net van AW.DTV 2 met 13-14 en bij beide 1e teams ging de overwinning naar AW.DTV 1 met 11-13 waardoor in de laatste rondes de poulewinnaar bekend werd. In de laatste wedstrijd van AW.DTV 2 tegen KCC/SO natural 2 was de ruststand 5-6. Het 2e klapte in de tweede helft er helemaal op en hield de nul, eindstand 5-14.

Bij de laatste wedstrijd tussen AW.DTV 1 en KCC/SO natural 1 wisten de Amsterdammer in de 1e helft, zonder Jim Snel en Ilona van de Berg slechts 2 keer te scoren en KCC/SO natural ging rusten met een 2-8 voorsprong. Uiteindelijk werd het 7-13.

Zowel KCC/SO natural 1 als 2 werden poulewinnaar en wonnen de vlaaiprijs. Komende donderdag speelt men nog een wedstrijd thuis tegen Oranje Wit (D) en eindigt het zaterdag 27 augustus 2016 met een trainingsweekend en een wedstrijd tegen DOS'46 in Nijeveen.  

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties