Nadat afgelopen zaterdag de laatste competitiewedstrijden zijn gespeeld kijkt iedereen al uit naar de slotdag om het seizoen af te sluiten. Er komt echter nog 1 echte topwedstrijd aan. De spelers van de selectie hebben namelijk een uitnodiging ontvangen van een van de beste kampioensteams uit de geschiedenis van KCC om nog 1 wedstrijd te spelen.

Het G-team is de laatste jaren zeer vaak kampioen geworden, waaronder een paar keer Nederlands kampioen en daarom is dit team een perfect voorbeeld van een groep echte winnaars! Laat het nou net dit team zijn dat de uitnodiging heeft verzonden.

Doordat dit team een veel hoger niveau heeft dan onze selectie, wilden de spelers van de selectie niet tegen, maar MET deze sterren spelen, in de hoop er nog wat van te leren. (ja, ze waren een beetje bang!)

Dus wilt u zien hoe spelers uit de selectie worden gepiepeld, gedold, zoekgelopen en alle hoeken van het veld te zien krijgen? Of wilt u de sterren uit het afscheidnemende G-team nog 1 keer zien schitteren?

Kom dan kijken naar dit ware korfbalspektakel!

Wanneer: Woensdag 1 juni om 20:00 uur

Waar: Hoofdveld KCC/SO natural

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties