Het einde van het seizoen nadert en de zomer lonkt.

Dit seizoen zijn we begonnen met de online spelregelcursus Korfbalmasterz. Inmiddels zijn er 36 leden die hun certificaat hebben behaald. Naast de eerder genoemden in de berichten op de site een felicitatie voor: Dominique, Timo, Esmée, Dave, Robin, Mark, Cleo, Jacintha, Maaike, Marit, Koen, Laura, Chantal, Tessa, Manouk, Mark, Patrick, Nik, Bianca, Nicole, Wouter, Henk-Jan, Daniëlle, Simone, Robbert, Meike en Ton.

20160313   Korfbal MasterzOp het punt om (nogmaals) het examen te gaan maken staan: Guido, Jelle, Jelmer, Manon, Max, Menno, Quinta en Sofie. Succes!
En natuurlijk ook succes met je opleiding als je nu bij een van de levels bent aangekomen!

Ben je bezig met de spelregels en heb je problemen met het voltooien van de levels stuur dan een mail, dan kunnen we kijken hoe we je daarin kunnen ondersteunen.

Competitie!
Dan hebben we op de voorlichtingsavonden afgesproken een teamcompetitie voor de A en de B. Welk team heeft als eerste allemaal het spelregelbewijs? Het loopt geen storm en hierbij de laatste kans. Deze competitie loopt tot 1 juli!
A1: 1 geslaagde; A2: geen; A4: 2 geslaagden (ook degenen die de BOB hebben gehaald tellen mee).
B1: 6 geslaagden; B2: 4; B3: 2; B4: geen (een aantal die er dicht bij zijn!); B5: 1

Codes
Er zijn codes verzonden waarmee je niet je account kunt activeren. Nu zijn er bij de senioren ruim 30 leden die hun account nog niet geactiveerd hebben. Ga je beginnen en loop je er tegen aan dat je code niet werkt, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan stuur ik je een nieuwe code toe.
Voor de A- en B-spelers zijn dat er respectievelijk 15 en 16 en daarvoor geldt hetzelfde.
Nu kunnen deze codes gratis worden uitgegeven, de verwachting is dat we dit in de nabije toekomst gaan betalen (net zoals dat voor de voorgaande spelregelcursus BOB gold). Als je snel kunt kijken of jouw code werkt is dat fijn!
Overigens ben je je code kwijt dan is een mail ook de juiste weg om een nieuwe te krijgen.

Waarom het spelregelbewijs?
Naast het feit dat het fijn is op de hoogte te zijn van de korfbalspelregels en dit bijdraagt aan het plezier in het spelen van een wedstrijd is het zeer waarschijnlijk dat het KNKV van ieder lid vanaf 14 jaar gaat eisen dat zij de spelregelopleiding gevolgd moeten hebben om te mogen spelen. Bovendien is besloten dat het voor ieder KCC lid wenselijk (verplicht) is om deze cursus met een voldoende resultaat af te sluiten. Op deze manier zullen we als vereniging onze kwaliteiten kunnen vergroten evenals het plezier voor velen. Ook zal dit er aan bij dragen dat de wedstrijden altijd gefloten worden door iemand met kennis van zaken en tot slot hopen we talenten te ontdekken om onze scheidsrechterspoule te vergroten! Immers met het behaalde spelregelbewijs heb je toegang tot het volgen van een scheidsrechteropleiding.

Heb je vragen of wil je bijvoorbeeld als ouder ook meedoen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt antwoord.

Groetjes,

Nanda Stuurman

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 26 september 2020 tegen TOP/SolarCompleet 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties