Zaterdag 2 januari 2010, een nieuw jaar en een frisse start om de eerste 2 punten van 2010 te gaan ophalen in het verre Arnhem waarbij KCC/Hijbeko 1 de confrontatie moet aangaan tegen Oost Arnhem/Hotel Warnsborn, de rode lantaarndrager in de hoofdklasse B. In een eerder seizoen werd er in Arnhem, in een krankzinnige wedstrijd, een 28-30 overwinning geboekt op deze ploeg.

De Hijbeko-bus heeft een korte winterstop gehad en is helemaal gesmeerd om de spelers, staf en supporters naar Arnhem te brengen. Aangezien er op zaterdag 2 januari 2010 niet veel wedstrijd op het programma staan, is dit de uitlezen kans om de selectie te zien spelen in Arnhem. Stap in de Hijbeko-bus en laat je vervoeren naar Arnhem !

De bus vertrekt stipt om 13:00 uur vanaf de parkeerplaats bij de zaalkantine. De wedstrijd in Arnhem start om 16:00 uur. We vertrekken uiterlijk om 18:30 uur weer terug naar Capelle aan den IJssel.

Om geen teleurstellingen te krijgen dien je als je mee wilt een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor de goede orde wordt er in Arnhem wel entree geheven bij de wedstrijd. Deze bedraagt € 4,00 (volwassenen) en dien je aan de kassa te betalen. Stuur de mail voor 1 januari 2010. Wil je op de zaterdag zelf nog mee, bel dan even naar 06-14725466. Gestuurde e-mails worden op deze dag niet meer gelezen.

Wij hebben er zin in, jullie toch ook ?

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 19 januari 2019 tegen DOS '46 1 om 20:00 uur in sporthal De Eendracht.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties