Het lijkt alweer even geleden, maar de sfeer en entourage staan nog in onze geheugens gegrift. Drie jaar op rij behalen we de play-offs, maar helaas is het ook dit jaar niet gelukt om in de zaal te promoveren. Hoewel teleurstelling overheerste na afloop van de play-offs, beseffen we ons dat het fantastische wedstrijden waren, waarin we als selectie hebben genoten van de supporters en het publiek.

20160508   Supporters KCCHet is en blijft genieten om bij KCC/SO natural te horen en voor deze vereniging te mogen spelen! Bij iedere wedstrijd is het een groot gekkenhuis; met de negende man waarbij de decibellen om de oren vliegen, de shooters die in het plafond blijven hangen en alle vrijwilligers die de wedstrijden tot een groot spektakel maken. Eigenlijk teveel om op te noemen. Deze organisatie en voorbereidingen kosten tijd en geld. Niet één keer, maar bij iedere wedstrijd weer opnieuw. Hier zijn wij ons wel degelijk van bewust en wij doen graag wat terug. 

Na de laatste competitiewedstrijd 28 mei van het eerste willen wij, de selectie van KCC/SO natural, wat terug doen naar alle mensen die ons de afgelopen jaren onvoorwaardelijk hebben gesteund. Wat precies? Dat zullen jullie gaan zien... als je er bij bent natuurlijk....
Blijf daarom op 28 mei lekker hangen bij KCC/SO natural!

We zien jullie dan!

De selectie

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 26 september 2020 tegen TOP/SolarCompleet 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties