Julian Middelkoop is dit weekend wereldkampioen geworden met Oranje Onder 17 door een 26-12 overwinning op België. Een geweldige prestatie waar we als KCC/SO natural natuurlijk enorm trots op zijn. Prachtig om mee te maken natuurlijk maar daardoor mistte Julian helaas wel de 2e kruisfinale van KCC/SO natural tegen TOP. En andersom weerhield dat mensen er misschien van om het WK te bezoeken. Dat maken we meteen goed door hem een gratis kaartje voor de bus en de derde wedstrijd te geven a.s. dinsdag 22 maart 20:30 uur bij TOP in Arnemuiden. 

In de eerste wedstrijd werd Rusland met 27-5 verslagen, Julian startte in de basis en scoorde drie keer. De tweede wedstrijd werd er gewonnen met 29-6 tegen Engeland en speelde Julian niet. De 3e wedstrijd deed Julian weer mee en scoorde 3 goals in de met 15-6 gewonnen wedstrijd tegen de Dominicaanse Republiek. De laatste poulewedstrijd in de eerste ronde zat Julian weer op de bank en zag hoe Chinese Taipei met 31-5 werd verslagen.

Vandaag werde de finalewedstrijden gespeeld. In de ochtend speelde Oranje onder 17 de eerste wedstrijd tegen Catalonië en die wedstrijd werd (zonder Julian) met maar liefst 41-7 gewonnen.

Vanmiddag was dan de grote finale, uiteraard speelde Oranje tegen België en Julian startte in de basis. België werd met 26-12 verslagen en daarmee werd Oranje onder 17 wereldkampioen. Julian speelde een uitstekende wedstrijd en scoorde 4 keer. 

Kijk voor alle uitslagen en statistieken op http://www.u17kwc.com/

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties