De tijd gaat snel en zo kan het zijn dat de codes alweer een paar maanden geleden zijn uitgedeeld. Heel wat leden zijn inmiddels aan de slag gegaan met de spelregels. En dat maakt dat er nu 29 geslaagden zijn. Gefeliciteerd!

20160313   Korfbal MasterzMet het spelregelbewijs zijn er nu zo’n 40 onderweg en die bevinden zich tussen level 1 en het doen van examen. Voor jullie allemaal: Succes!

Aan het begin van het jaar is het systeem vervangen waarin de voortgang van het spelregelbewijs wordt vastgelegd vervangen en dit is niet helemaal vlekkeloos gelopen. Soms kwam het voor dat de weergegeven status niet klopte met de werkelijke status. Dit is gelukkig opgelost.

Ook vervelend was dat het veelvuldig is voorgekomen dat de activatiecodes niet klopte bij de gebruikersnaam. Het blijft een raadsel waardoor dit is gekomen (is daarom misschien het systeem vervangen?). Een aantal leden hebben hun account nog niet geactiveerd en kunnen hier nog tegenaan lopen. Mocht dit bij jou het geval zijn stuur een mail, zodat ik je de juiste code kan geven.

Heb je problemen met het voltooien van de levels stuur dan een mail, dan kunnen we kijken hoe we je daarin kunnen ondersteunen.

Heb je vragen of wil je bijvoorbeeld als ouder ook meedoen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt antwoord.

Ter info: Linda van der Gaag heeft aangegeven te stoppen met het organiseren van Korfbalmasterz. Dankje!

Nanda Stuurman

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 26 september 2020 tegen TOP/SolarCompleet 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties