Morgen speelt de B1 om 14:45 in de OVVO-hal tegen Groen Geel B1 en spelen KCC/SO natural en TOP Arnemuiden de eerste kruisfinalewedstrijd om 20:30 in Sporthal Schenkel. Uiteraard zullen er weer veel supporters aanwezig zijn bij beide wedstrijden, maar niet iedereen kan aanwezig zijn. Sommigen moeten nog gewoon spelen, anderen hebben hun weekend al volgepland. Of je hebt geen kaartje kunnen bemachtigen.

 

Kan je niet aanwezig zijn bij de beslissingswedstrijden? Geen probleem, daarvoor hebben we social media. 

Bij KCC/SO natural B1 - Groen Geel B1 zijn we actief via onze twitteraccounts @KCCKorfbal en @KCCLiveScores . Via deze accounts geven we live verslag van de halve finale tussen de B-teams. We houden je nauwkeurig op de hoogte van de wedstrijd, die ongetwijfeld spannend zal worden. Ook plaatsen wij foto's van de wedstrijd indien we er tijd voor hebben. 

Bij KCC/SO natural - TOP (A) is er de mogelijk om de wedstrijd live te bekijken. Wij hebben @ArnemuidenKVTOP bereid gevonden om de wedstrijd live via Periscope uit te zenden. Zij sturen morgen rond de aanvang van de wedstrijd een link, die je doorstuurt naar de wedstrijd. Ook zijn wij er weer bij via @KCCKorfbal en @KCCLiveScores met tussenstanden en nieuws over de wedstrijd.

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 20 april 2024 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties