De eerste bewogen weken zitten erop. Het blijkt maar weer dat een functie overnemen niet zonder slag of stoot gaat. Waar mogelijk worden de laatste indelingen uitgevoerd en kunnen we ons opmaken voor een mooi zaalseizoen.

Met alle teams is ook afgesproken wat er van hun verwacht wordt dit jaar. Deze doelstellingen zijn belangrijk voor de verdere ontwikkeling van KCC/Hijbeko. Ter informatie de selectie teams gaan voor de bovenste plaatsen en S2 & S4 in het bijzonder gaan voor het kampioenschap. Alle andere senioren teams moeten gewoon een lekker seizoen draaien.
 
De evaluatiegesprekken met de selectie zitten erop. Er is inmiddels naar het bestuur een terugkoppeling geweest met aanbevelingen. Mede door het aanstaande vertrek van onze selectietrainers zullen we als TC snel aan de bak moeten voor het verkrijgen van nieuwe selectietrainers. Het profiel is inmiddels gemaakt en we kunnen aan de slag.
 
De komende weken zullen er evaluatiegesprekken met S3, S4, S5, S6 en S9 plaatsvinden. Dit worden groepsgesprekken en deze evaluatiegesprekken zullen voor een training plaatsvinden. De desbetreffende teams zullen op korte termijn uitgenodigd worden.
In het 2e team is Michael Bourne langdurig geblesseerd geraakt. We wensen Michael vanaf deze plaats heel veel sterke en een goed herstel toe.
In het kader van het reservebeleid is besloten de reserves een aantal weken op voorhand te informeren waar en bij wie je reserve staat. Natuurlijk kan dit nog wijzigen, het gaat hier om een planning.
 
Rest ons iedereen prettige feestdagen toe te wensen en een gezond en sportief 2010.
 
Met sportieve groet,
 
Anton, Eric,  Martijn, Natascha, Robin, Wilrik & Henny

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 27 oktober 2018 tegen Mid-Fryslan/Jansma Burdaard 1 om 15:30 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties