Ook de avond voor de A-teams is druk bezocht. Na de introductie van Ton Sprangers zijn de codes uitgereikt. Voor de afwezigen op deze avond zijn de codes meegegeven aan teamleden. Heb jij nog geen code en had je die wel verwacht? Neem dan contact met ons op via het onderstaande emailadres.

20151208   korfbalmasterzVoor de A-teams geldt ook dat er een prijsje is voor het team dat als eerste geheel geslaagd is!

Inmiddels zijn de eerste B-leden, uit de B1 en B2, geslaagd. Gefeliciteerd! Kom op A- en B-teams welk team is als eerste geheel geslaagd?

Bij de senioren zijn zoals we al eerder meldden de eersten geslaagd. Binnenkort ontvangen de eerste drie een leuke attentie. Daarover volgende keer meer.

Iedereen kan nu aan de slag en volgens de eerste ervaringen ligt de tijdsinvestering met het oefenen van een aantal onderwerpen en het maken van de vijf levels en het examen rond de 2 a 2,5 half uur. Natuurlijk kies je zelf hoe uitgebreid je de onderwerpen wilt doornemen.

Een enkeling heeft nog geen code gekregen, omdat zij nog niet bekend zijn in de Korfbalmasterz-omgeving. Het betreft hier leden die dit jaar lid zijn geworden. Wij houden het in de gaten en zo gauw we ook deze codes kunnen aanvragen doen wij dat en sturen we ze naar je toe.

Heb je vragen of wil je bijvoorbeeld als ouder ook meedoen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt antwoord.

Linda van der Gaag en Nanda Stuurman

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties