Afgelopen zaterdag is van het overgrote deel van de teams een teamfoto gemaakt. Van alle teams die zijn gefotografeerd is de teamfoto inmiddels op de teampagina gezet. Met de senioren teams (uitgezonderd de S1, S2 en S6) is afgesproken dat zij zelf hun teamfoto verzorgen.

Als je de teamfoto’s in het groot wil bekijken ga dan even naar: https://www.flickr.com/photos/fotografen-kcconline/albums/72157660230162629
Daar zijn naast de officiële teamfoto’s ook de foto’s van de rugsponsors en de tassponsors te vinden

Tijdens het maken van de teamfoto’s hebben we direct een beetje geëxperimenteerd met het maken van portretfoto’s. Dit als aanzet voor volgend jaar, waarin het de bedoeling is dat we deze service aan iedere junior speler willen aanbieden. Hiervoor zal te zijner tijd dan wel een kleine bijdrage worden gevraagd.
De portretfoto’s kun je hier vinden: https://www.flickr.com/photos/fotografen-kcconline/albums/72157660193437977

Het was prettig dat we dit jaar zo goed als alle teamfoto op 1 dag konden maken. We willen graag alle spelers en coaches die hieraan hun medewerking hebben verleend bedanken.

De KCC-fotografen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties