Op zaterdag 21 november 2015 speelt de selectie in de competitie in Maarssen tegen OVVO/De Kroon. Uiteraard heeft de selectie de broodnodige steun nodig. Omdat OVVO/De Kroon een zeer kleine hal heeft en er maar beperkte ruimte is voor de aanhang van de uitploeg hanteren zij regels wat bereft de toegang tot de hal.


Wil jij graag bij de wedstrijd OVVO/De Kroon 2 - KCC/SO natural (18:15 uur) en OVVO/De Kroon 1 - KCC/SO natural 1 (20:00 uur) aanwezig zijn dien je vooraf een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de namen. Dit kan uiterlijk tot woensdagavond 18 november 20:00 uur. Hierna is het helaas niet meer mogelijk.

De lijst met alle SO natural-supporters worden dan aangemeld bij OVVO/De Kroon. Voorkom dat je in Maarssen aankomt en je niet je favoriete ploeg kan steunen. De entreeprijs bij OVVO/De Kroon bedraagt 5,00 per persoon.

LET OP: IEDEREEN die wil komen kijken dient zich aan te melden bij Sander Souren. Dit geldt ook voor bestuursleden, sponsoren e.d.

Wij zijn erbij, jullie toch ook?!

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties