Vandaag stond in de Ereklasse al weer de laatste veldwedstrijd voor KCC/SO natural op het programma. Na een prima overwinning op Blauw Wit vorige week, speelde de ploeg van Jan Bongers en Arthur Carolus vandaag tegen koploper Fortuna/Delta Logistiek die dit seizoen wordt gesponsord door onze oude hoofdsponsor: Fortuna/Delta Logistiek.

20151003   Fortuna 1   KCC 1Fortuna/Delta Logistiek trad aan zonder de geblesseerde heren Heemskerk en Preuninger, maar met international Mirjam Maltha. KCC/SO natural startte met het gebruikelijke basis achttal dat al weken in vorm is. Dat er in het korfbal weinig belang wordt gehecht aan het veldkorfbal is al langer duidelijk en ook het Delftse publiek denkt er blijkbaar zo over aangezien er bijna meer Capelse supporters waren dan van Fortuna/Delta Logistiek. Daar denkt KCC/SO natural heel anders over, winnen op het veld is duidelijk een bonus op weg naar de zaal.

KCC/SO natural legde bij vlagen (speciaal voor Steven) uitstekend korfbal op de (kunst)grasmat en stond vrijwel de hele wedstrijd 1 of 2 punten voor. Pas in de slotfase werd de wedstrijd definitief beslist en zo stond er na 70 minuten een 19-22 eindstand op het scorebord. Een prachtige overwinning op de koploper waardoor we met 7 punten de zaal in gaan. Jammer dat de ploeg de eerste wedstrijd tegen AW.DTV er eigenlijk nog niet klaar voor was, anders hadden we zelf de trotse koploper geweest. Deze zegetocht op het veld smaakt naar meer, dus op naar de zaal!

Doelpunten:  Nik van der Steen 7x, Mariska Brands en Jack Potter ieder 3x, Steven Verhoeff, Sven Wierenga en Milou Wierenga ieder 2x, Sanne Broeksma, Rosanne Visscher en Patrick Muurling ieder 1x.

Klik hier voor nog veel meer foto's van deze wedstrijd gemaakt door Peter van Dieren.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties